Zamestnávanie cudzincov (vrátane Slovákov) v Česku pre účely zamestnania musí cudzinec požiadať o povolenie k dlhodobému pobytu - Soušková, Milena
Podmienky prijatia zamestnancov zo zahraničia na prácu v ČR. Náležitosti potrebné pre získanie povolenia na zamestnanie a pobyt. Predpisy, ktorými sa riadia pracovnoprávne vzťahy dohodnuté s cudzincami. Sankcie pri porušení povinnosti pri zamestnávaní cudzincov.