Nemecká výkladná skriňa sveta - Stasz, Michal
Prípravy Nemecka na svetovú výstavu Expo 2000 v Hannoveri. Rekordný počet prihlásených krajín. Ústredná téma Expa: Človek-príroda-technika. Predpokladané príjmy, výdavky a strata z výstavy Expo 2000. Problémy s predpredajom vstupeniek. Špecifiká rôznych národných pavilónov, pripravovaných na Expo. Pamätná, dominantná stavba pre Expo 2000 sa realizovať nebude.