Stredná Európa pod mikroskopom dôležité "prvé" údaje z Eurostatu, štatistického úradu EÚ - Papaj, Karol
Historická, prvá ročenka Eurostatu, venovaná krajinám strednej Európy. Niektoré údaje za rok 1997: populácia, ekonomické pády a vzostupy, rozdelenie poľnohospodárskej pôdy, životný štýl obyvateľstva. Význam štatistickej ročenky krajín strednej Európy.