Omladzovanie Becherovky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Etablovanie slovenskej Becherovky na trhu. Spor o ochrannú známku Becherovky medzi spoločnosťou Jan Becher - Karlovarská becherovka, a.s. a Simpex Plus, spol. s r.o. Privatizácia Karlovarskej becherovky. Promo akcie s názvom Becherovka mixér. Krízový scenár obchodných a marketingových aktivít, ktorý má pripravený spoločnosť JBKB, a.s. na Slovensku.