Organizational change and company culture - Satin, Richard
Definícia pojmu firemná kultúra. Ciele organizačného rozvoja firmy a organizačných zmien. Hlavné syndrómy nedostatočnej firemnej kultúry. Problémy, ktoré znemožňujú úspešnú zmenu v organizácii. Faktory, dôležité pri pomoci jednotlivcom prispôsobiť sa zmenám.