Tento sa stáva európskou značkou... - Kapšová, Renata
Značka papierových výrobkov osobnej spotreby spoločnosti Tento. Pôsobenie spoločnosti Tento na európskom trhu. Budovanie imidžu značky Tento. Pozícia značky. Kreatívne riešenia značky. Meranie efektívnosti komunikácie.