Nová CI pre TNT - Kapšová, Renata
Charakteristika novej firemnej identity TNT, vedúcej spoločnosti na európskom trhu expresného doručovania, logistiky a medzinárodnej pošty. Otvorenie nového Európskeho expresného centra TNT na letisku v Liége. Launch novej firemnej identity TNT na Slovensku. Marketingová filozofia firmy. Poslanie nového loga. Podpora budovania nového imidžu TNT. Produkty TNT na Internete.