Algida má nové srdce - Kapšová, Renata
Nové logo jednej z najpredávanejších značiek zmrzliny Algida. Kreatívne riešenie značky Algida. Používanie značky Algida a zmrzlinové výrobky, ktoré ponúka. Vývoj a inovácia značky Algida.