Provízie z druhého brehu... - Batíková, Nataša
Odmeňovanie práce reklamných agentúr z pohľadu klientov. Slovenský reklamný trh a provízne zvyklosti a porovnanie so zahraničím. Niektoré zistenia v súvislosti s odmeňovaním agentúr, ktoré vyplynuli z prieskumu Americkej národnej asociácie zadávateľov. Niektoré otázky a odpovede súvisiace s problematikou agentúrnych provízií.