Reklama pravdivá a čestná? - Batíková, Nataša
Otázky vnímania reklamy. Podprahové vnímanie. Reklamná prax a etika. Kontrola reklamných spotov v súvislosti s podprahovou reklamou. Právne normy upravujúce dodržiavanie povinností ustanovených pre vysielanie reklám.