Vládny kabinet schválil zvýšenie dôchodkov v priemere o osem percent - Medžová, Andrea
Návrh novely zákona o zvýšení dôchodkov v r. 1999 a o úprave dôchodkov priznaných v r. 2000 schválila vláda SR. Zvýšenie dôchodkov v priemere o osem percent, druhy zvýšených dôchodkov. Zvýšenie dôchodkov bude na úkor rezerv Sociálnej poisťovne (SP). Hospodárenie SP sa v budúcom roku dostane do kritického stavu. Príprava nového zákona o sociálnom poistení.