Vstupy českých podniků na světové trhy - Machková, Hana
Základné etapy stratégie medzinárodného rozvoja. Formy vstupu podniku na medzinárodné trhy. Obchodné metódy. Formy prítomnosti podniku na zahraničných trhoch nenáročné na kapitálové investície. Formy kapitálových vstupov podnikov na medzinárodné trhy.