Značková politika jako faktor konkurenceschopnosti českých exportních firem - Štěrbová, Ludmila
Koncepcia značkovej politiky v Českej republike. Vymedzenie pojmu a funkcie značky. Etapy značkovej politiky. Tvorba a identita značky. Grafické a slovné vyjadrenie značky. Stratégia značkovej politiky. Riadenie vývoja značky. Marketingová a právna ochrana. Likvidácia a prevod značky. Ochranná známka. Označenie pôvodu výrobku.