Odpisovanie motorových vozidiel po novom - Jánoš, Daniel
Znenie novely zákona o daniach z príjmov, ktorá bola prijatá zákonom č. 397/1998 Z.z. Novela obmedzuje výdavkovú (nákladovú) stránku podnikateľských subjektov, čo by malo priniesť zvýšenie daňových príjmov. Praktické príklady odpisovania motorových vozidiel podľa novej úpravy.