Automobil v podnikaní zobrazenie motorového vozidla v jednoduchom účtovníctve v nadväznosti na daň z príjmov po novele zákona - Jánoš, Daniel
Prehľad právnych noriem upravujúcich používanie motorového vozidla v podnikaní. Používanie súkromného vozidla na podnikanie. Motorové vozidlo v majetku firmy. Obstaranie motorového vozidla kúpou. Obstaranie motorového vozidla formou finančného leasingu. Praktické príklady.