Pěnivá tradice piva
Krajiny s najvyššou spotrebou piva na osobu a krajiny s najvyššou produkciou piva. České pivovary s najväčším podielom na trhu. Nový český zákon o potravinách, ktorý odštartoval trend tzv. lacných pív. Celkový predaj piva podľa druhov a frekvencia ich pitia. Konzervatívnosť českých spotrebiteľov. Prehľad výdavkov na reklamu piva v roku 1998.