Leo Burnett přijal velkou výzvu - Kunešová, Sabina
Celosvetový obrat reklamnej agentúry Leo Burnett v roku 1998. Krátka história spoločnosti Leo Burnett. Tokijská sieť Dentsu a jej strategické partnerstvo s Leo Burnettom. Recept spoločnosti na budovanie silných značiek. Postavenie a klienti Leo Burnetta v USA, strednej a východnej Európe a Česku. Ocenenia, ktoré získala spoločnosť Leo Burnett v roku 1998.