Souboj gigantů aneb Co je co - Veselá, Jana
Rozdiely medzi pojmami supermarket, hypermarket a diskont a v čom spočíva sila každého z nich. Najväčšie hypermarkety a diskonty v Českej republike. Najsilnejšia maloobchodná spoločnosť na českom trhu špecializovaná na predaj potravín - Euronova. Úspechy českého koncernu Interkontakt Group.