Podpora prodeje, pokrok ve spojení účinku i akce - Krešlová, Michaela
Fenomén podpory predaja v súčasnosti. Spôsoby podpory predaja. Dôraz pri podpore predaja treba klásť na to, aby "on pack" (kreativita produktov) výrobku korešpondoval s jeho imidžom. Rozšírenie podpory predaja o tzv. spoločenské kampane.