Platenie dane z prevodu nehnuteľností znižuje základ dane z príjmov ... - Siamerová, Zita
Prevod nehnuteľností kúpnou zmluvou. Vznik daňovej povinnosti k dani z prevodu a prechodu nehnuteľností, podanie daňového priznania, splatnosť a vyrubenie dane. Výdavky podľa zákona o daniach z príjmov. Podanie daňového priznania k dani z príjmov.