Ako správne aplikovať daňový úver pri podnikaní - Burák, Emil
Daňová úľava - daňový úver resp. zníženie daňovej povinnosti ako nástroj na podporu investícií začínajúcich podnikateľov z radov fyzických osôb. Filozofia daňového úveru. Možnosti čerpania daňového úveru. Názory daňových odborníkov na uplatňovanie daňového zvýhodnenia vo forme daňového úveru.