Oceňovanie predaja a kúpy podniku - Škultéty, Jozef
Oceňovanie hmotného majetku v zmysle par. 25 zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve. Úprava zmluvy o predaji podniku podľa ustanovení Obchodného zákonníka Stanovenie ceny podniku. Zákony a Opatrenia MF SR upravujúce oceňovanie predaja a kúpy podniku.