Ako účtovať finančný leasing? - Vanko, Jozef
Názor na správne zobrazenie majetkových a finančných vzťahov vyplývajúcich z finančného leasingu v účtovníctve prenajímateľa a nájomcu v súlade so zákonom o účtovníctve a platnými postupmi účtovania, z dôvodu rôzneho spôsobu účtovania finančného leasingu. Právne a daňové aspekty celkovej problematiky finančného leasingu. Účtovné prípady a postupy účtovania.