Reklamní trh na Slovensku hlásí nárůst o 19 proc. - Hapák, Pavel
Výdavky na reklamu na Slovensku za rok 1998 a porovnanie s rokom 1997. Štruktúra výdavkov na reklamu. Vzájomné previazanie vývoja reklamného trhu a hospodárstva Slovenska. Prognóza vývoja reklamného trhu SR do roku 2003.