Tvorba a použitie sociálneho fondu - Kontšeková, Oľga
Tvorbu a čerpanie sociálneho fondu upravuje zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde v znení zákona č. 280/1995 Z.z a zákona č. 375/1996 Z.z. Subjekty tvoriace sociálny fond. Tvorba sociálneho fondu. Použitie sociálneho fondu. Zdaňovanie prostriedkov zo sociálneho fondu. Postup pri účtovaní sociálneho fondu. Účtovný prípad.