Komunikácia a imidž - Farkašová, Viera
Komunikácia znamená prenos informácií za účelom presvedčenia, ovplyvnenia, vzájomného obohacovania sa v rámci medziľudských vzťahov. Úroveň komunikácie a imidž manažéra v oblasti telefonovania, oblečenia, pozdravu, presnosti, vizitky a i.