Aktuálne problémy v bankovej sústave SR - Jánoš, Daniel
Niektoré problematické oblasti v bankovníctve SR. Problematické vlastníctvo štátu rozhodujúcich komerčných bánk. Nestabilita peňažného trhu. Nedostatok dlhodobých zdrojov. Štruktúra výnosových aktív. Zmena kurzového režimu slovenskej koruny. Monopolizácia určitých bankových činností. Problematika zahraničného kapitálu. Reštrukturalizácia bánk. Chyby manažmentu niektorých komerčných bánk.