Niektoré prístupy k zdaneniu príjmov plynúcich zo štátnych cenných papierov - Jánoš, Daniel
Právny rámec štátnych cenných papierov. Zdroj príjmu z dlhopisov. Primárny a sekundárny trh štátnych cenných papierov. Daňový rámec štátnych dlhopisov a štátnych pokladničných poukážok. Oslobodenie od dane. Praktické príklady.