Európske burzy - Daniel, Peter
Príprava vstupu slovenských podnikov na európske peňažné trhy. Vybrané právne normy Európskeho právneho kódexu pre oblasť kapitálového trhu. medzinárodné inštitúcie na kapitálových trhoch. Najvýznamnejšie európske burzy. Burzy krajín CEFTA.