Fúze, holdingy, trusty, koncerny a jiná propojení podniků - základní pojmy, vztahy a právní formy - Boháček, Martin
Vývoj právnej úpravy koncentrácie a prepájania podnikov v Českej republike. Súčasný stav právnej úpravy prepájania podnikov v českom práve. Vymedzenie pojmov prepojené podnikanie, podnikové zmluvy a spojenie podnikov. Formy prepojenia podnikov. Holding. Koncern. Trust. Spoločný podnik - joint venture. Kartely. Účastníci prepojenia podnikov. Prepojenie podnikov v hospodárskej súťaži, koncentrácie, ovládania a koordinácie súťažiaceho.