K problematike odpisovania hnuteľného majetku nájomcom pri finančnom leasingu - Zubaľová, Alena, 1959-
Odpisovanie predmetu leasingu nájomcom. Odpisovanie predmetu leasingu nájomcom z hľadiska medzinárodných účtovných predpisov. Odpisovanie predmetu finančného leasingu nájomcom metódou leasingového odpisovania. Problematika odpisovania hmotného a nehmotného majetku.