Moment realizácie a kúpna zmluva - Farkaš, Richard
Moment realizácie vo vzťahu ku kúpnej zmluve podľa Obchodného zákonníka. Kúpnu zmluvu rieši aj Občiansky zákonník. Nadobudnutie vlastníckeho práva pri kúpnej zmluve. Moment vzniku záväzku pri kúpnej zmluve uzatvorenej podľa Obchodného zákonníka. Moment splnenia dodávky.