Audit neziskových organizácií v Českej republike - Rektořík, Jaroslav
Členenie národného hospodárstva podľa princípu financovania. Členenie národného hospodárstva podľa Pestoffa. Neziskové organizácie, ich opodstatnenie a typológia. Poslanie, ciele a funkcie neziskových organizácií na prezentáciu vonkajšieho okolia a potreby auditu. Audit ako nástroj verejnej kontroly. Uplatňovanie auditu v neziskovom sektore v Českej republike.