Globalizace a ekonomická transformace - Chlumský, Jiří
Globalizácia a problém vyrovnávania ekonomickej úrovne. Globalizácia a ekonomická transformácia. Privatizácia a tvorba konsolidovanej podnikovej sféry. Tvorba vonkajšej ekonomickej rovnováhy.