Vidiecky turizmus - Kontšeková, Zuzana
Právne podmienky podnikania vo vidieckom turizme. Štátna podpora rozvoja cestovného ruchu. Požiadavky stanovené na ubytovacie služby. Postup pri poskytovaní služieb vo vidieckom turizme. Zdaňovanie príjmov z vidieckeho turizmu.