Stručný nárys ekonomického růstu a strukturálních odvětvových změn v transformaci České republiky - Holub, Alois
Kvantitatívne spresnenie rozboru ekonomického rastu a odvetvových zmien vo vývoji českej ekonomiky. Vývoj hrubého domáceho produktu v stálych cenách. Vývoj ekonomickej úrovne a pohyb hrubého domáceho produktu v USD podľa kurzu meny a kúpnej sily. Vývoj odvetvových štrukturálnych zmien hrubého domáceho produktu v Česku a porovnanie s vybranými transformujúcimi sa a menej rozvinutými krajinami EÚ v rámci dlhodobých svetových trendov.