Medzinárodná spolupráca v oblasti územného plánovania - Pašková, Miloslava
Medzinárodná spolupráca v oblasti územného plánovania prispieva k poznaniu dlhodobých trendov rozvoja územia v rámci Európy a postupného zosúlaďovania národných koncepcií územného a priestorového rozvoja. Zapojenie Slovenska do medzinárodnej spolupráce.