Cestovný ruch je odvetvím ekonomiky čo ovplyvňuje podnikanie v hotelierstve a pohostinstve - Bindasová, Silvia
Programové vyhlásenie vlády SR proklamuje rozvoj cestovného ruchu, ale nenaznačuje jeho spôsob. Faktory ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a pohostinstve. Pokles záujmu o podnikanie v oblasti pohostinstva a hotelierstva a jeho príčiny. Zdroje dosiahnuteľnosti rozvoja cestovného ruchu.