Nezhoda noriem je vážnou technickou prekážkou obchodu k problematike používania štátneho jazyka v technickej normalizácii - Sabo, Mikuláš
Povinnosti z oblasti normalizácie, vyplývajúce pre každú krajinu pri vstupe do Európskej únie. Princípy zaraďovania európskych noriem do normalizačnej sústavy danej krajiny. Výdavky potrebné na tento proces. Jazyk technických noriem. Európske normy v anglickom origináli.