Všeobecná zdravotná poisťovňa hospodárila vlani s deficitom zdrojov prevyšujúcim dve miliardy korún - Suďa, Pavol
Výška záväzkov Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP) v r. 1998. Na krytie výdavkov si VšZP vlani požičala od Ministerstva financií SR, splácanie pôžičky. Celkový deficit zdrojov vo VšZP v r. 1998. Skutočné príjmy a výdavky poisťovne. Rapídny nárast pohľadávok.