Benchmarking v odmeňovaní vo firmách objavenie praktík smerujúcich aj k lepšiemu výkonu podniku - Hučková, Jana
Definícia benchmarkingu. Uplatnenie benchmarkingu v prípade hodnotenia pracovníkov a zlepšenia ich výkonu. Hlavné výhody benchmarkingu.