Ministerstvo privatizácie definitívne doplatí dlhy voči obciam - Medžová, Andrea
Prevod časti výnosu z malej privatizácie z osobitného účtu Ministerstva pre správu a privatizáciu národného majetku SR na obce a mestá - vyplýva to zo zákona o tzv. veľkej privatizácii. Prevod peňažných prostriedkov v niekoľkých etapách. Spôsoby riešenia doplatenia finančných prostriedkov obciam.