Analýza tržní rovnováhy v ekonomice přírodních zdrojů - Tvrdoň, Jiří
Analýza trhovej rovnováhy v rámci ekonomiky prírodných zdrojov. Nezastupiteľnosť štátu v ekonomike prírodných zdrojov. Ochrana životného prostredia pred znečistením.