Za vyspelou podnikovou kultúrou je niekoľkoročná práca s ľuďmi, založená na individuálnom prístupe a rešpektovaní potrieb firmy - Začková, Katarína
Potreba zmeny firemnej kultúry v spoločnosti Jacobs Suchard Figaro, a.s. Bratislava po vstupe zahraničného kapitálu. Kvalita výrobkov sa dosiahne zvýšením hygienických noriem a správnou výrobnou praxou. Nový systém riadenia a dôraz na prácu s ľuďmi. Motivácia pracovníkov, zvýšenie platov, individuálne finančné odmeňovanie.