Aké ručenie sa vyžaduje pri pôžičke zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Giller, Pavol
Tri formy podpory, ktoré sa poskytujú z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania: úver (pôžička), nenávratný príspevok a úhrada časti úroku úveru poskytnutého bankou. Spôsoby zabezpečenia záväzku. Zabezpečenie záväzku nehnuteľnosťou. Podmienky, ktoré musia byť splnené pri zabezpečení záväzku nehnuteľnosťou. Zabezpečenie záväzku dvomi ručiteľmi. Kombinácia zabezpečenia záväzku nehnuteľnosťou a dvomi ručiteľmi.