Stanovenie ceny stavebného objektu
Skladba ceny stavebných objektov vyjadrená všeobecným kalkulačným vzorcom. Priamy materiál. Ponuková cena. Priame mzdy. Ostatné priame náklady. Výrobná réžia. Správna réžia. Zisk a riziko. Pojmy a druhy kalkulácie. Cenová - ponuková kalkulácia. Zákazková kalkulácia. Výrobná kalkulácia. Postup pri spracovaní výrobnej kalkulácie. Schéma - priradenie jednotlivých druhov kalkulácií k časovým štádiám.