Koncesné a verejné obstarávanie pri rozvoji miest a obcí - Jamrichová, Dagmar
Príslušné zákonné normy pri vynakladaní verejných prostriedkov pri finančnom zabezpečení aktivít rozvoja miest a obcí. Zákon o verejnom obstarávaní. Obec ako obstarávateľ. Podanie návrhu do verejného výberového konania. Priebeh koncesného konania. Koncesná zmluva. Spôsob zisťovania nákladov a výnosov.