Podpora vstupu zahraničných investícií
V marci 1999 schválila vláda SR materiál "Stratégia vstupu zahraničných investorov do Slovenskej republiky". Odvetvovo-výrobné priority pre vstup priamych zahraničných investícií do SR. Legislatívne predpoklady. Finančné nástroje (daňovo-motivačné opatrenia). Vytvorenie zvýhodnených zón (colné a daňové zóny).