Informační a poradenská podpora exportu co je posláním české agentury CzechTrade - Lérová, Athina
Vznik a poslanie českej agentúry na podporu obchodu CzechTrade. Granty Phare na podporu exportérov. Okruhy činnosti a niektoré produkty a služby agentúry CzechTrade. Rozsiahle informačné zázemie agentúry.