Digitálna mapa a jej využitie na úrovni mesta - Koreň, Milan
Komplexný informačný systém mesta, ekonomický, evidenčný a kancelársky podsystém. Geografický podsystém. Digitálna mapa mesta. Vektorová katastrálna mapa. Digitálna technická mapa. Využitie digitálnych máp.